Welkom! Gebruik je graag Messenger? Dan mag je deze website zeker niet missen!
   
Messenger Plus! Live 6

Live Messenger plus 6

Wat heeft deze versie allemaal te bieden?

Mijn MyPlus!-account
Krijg gratis toegang tot al onze online diensten zoals online logboekenbeheer, backups, aangepaste geluiden, en nog veel meer...

Animaties (winks)
Stuur animaties (knipoogt) naar je vrienden, familie en collega's. Een voorbeeld van de animatie kun je zien voordat je ze stuurt.

Skins voor Messenger
Kies de look die je wilt. Zelfs oudere MSN looks zijn beschikbaar!

Plugins
Plugins stellen ontwikkelaars in staat om hun eigen nieuwe functies toe te voegen aan Windows Live Messenger en om gebruikers te laten profiteren van een uitgebreide lijst aan nieuwe opties. Als je een ontwikkelaar bent, bekijk dan eerst de documentatie. Ben je een gewone Messenger-gebruiker, neem dan een kijkje in onze uitgebreide scriptdatabase voor een interessant script.

Chat Logs
Je kunt zien met wie je hebt gechat en op welke datum je berichtjes met diegene hebt uitgewisseld.

Logboeken online opslaan
Stel je logboekvoorkeuren in, bekijk een logboek en sla het lokaal of online op onze servers op.

Meerdere accounts
Je hoeft alleen maar een optie in de voorkeuren van Messenger Plus! in te schakelen en je bent klaar om met meerdere Messenger-accounts tegelijkertijd in te loggen. Alles werkt zonder bestanden van Messenger te moeten wijzigen!

Overlays
Fleur je MSN Plus Messenger op!

Video en audio effecten
Effecten die de communicatie nog leuker en interessanter maken.

En meer...
Met functies als snelteksten, de wereld van Messenger Plus!, Messenger vergrendelen, desktopcontacten, logboekenbeheer, tekstopmaak, contactbeheer, contactpersoonsinformatie, skinwizard, skinontwerper, gepersonaliseerde statussen en aangepaste geluiden.

Je kunt MSN Plus 6.0 helemaal gratis downloaden! Download nuMocht de download link niet werken kun je deze link volgen. Het downloaden kan even duren, omdat Skype Plus momenteel veel gedownload wordt, omdat Live Messenger aan het eind van zijn bestaan is!

Oudere versies


Copyright © 2010-2018 Livemsger.nl. Skype, MSN en Windows Live zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation ©