Welkom! Gebruik je graag Messenger? Dan mag je deze website zeker niet missen!
   
Messenger Plus! Live 4.01.240
Messenger Plus! is freeware. Freeware is geen spyware of shareware, gewoon freeware. Het is 100% gratis en je kunt er voor kiezen om het sponsorprogramma dat erbij zit niet te installeren. Waarom zou je twijfelen? Sluit je aan bij de miljoenen tevreden gebruikers!

Download Messenger Plus! Live 4.01.240
Voor een versie van Messenger Plus! die werkt met MSN/Windows Messenger 4.7 tot en met 7.5 (Windows 98/2000 gebruikers), download Messenger Plus! 3.63.

Let op! Deze versie is verouderd. Download MSN Plus 4.21

Alles wat je hebben wil. En meer.

Messenger Plus! Live is simpelweg de nummer 1 uitbreiding voor Windows Live Messenger. Na de 150 miljoen installaties sinds 2001, toen het allemaal begon als een simpele uitbreiding voor MSN Messenger 3, zal Messenger Plus! Live gegarandeerd je Messenger belevenis een stuk leuker maken. Je krijgt niet zomaar een paar nieuwe opties, wat je krijgt is een compleet nieuwe dimensie in je Windows Live Messenger.

Toch eenvoudig te gebruiken (en aan te passen)

Aan alle kanten doordacht om jouw chatbelevenis te verbeteren zonder dat het je in de weg staat, ook voegt Plus! veel nieuwe mogelijkheden toe aan Windows Live Messenger. Deze functies kan je gebruiken wanneer je wilt vanaf het eenvoudige Plus! menu dat wordt toegevoegd aan elk Messenger venster en een aantal nieuwe knoppen die je in Messenger zelf vindt:

De Messenger Plus! Voorkeuren, voorbeelden van de knoppen die worden toegevoegd en het Plus! menu

Verbeter je gesprekken. Maak ze handiger en leuker

Gegroepeerde Gesprekken

Gegroepeerde Gesprekken

Gebruik je een webbrowser met tabs? Zelfs als dat niet zo is vind je gegroepeerde gesprekken misschien wel handig om gesprekken te organiseren door alle losse chat vensters bij elkaar te bundelen tot één venster. Verticale tabs aan de linkerkant, normale tabs aan de bovenkant. Kan allemaal. Je kunt ook gegroepeerde gesprekken gebruiken voor een paar speciale gesprekken en dan de rest in normale gespreksvensters.

Snelteksten

Snelteksten

Moe van telkens hetzelfde tikken? Probeer snelteksten en woordfilters: automatische aanpasbare berichten die verstuurt worden met een simpele sneltoets of commando, of automatisch tekst vervangen zodat je het kan gebruiken als aliassen en woordfilters.

Aangepaste Geluiden

Aangepaste Geluiden

De Aangepaste Geluiden functie brengt geluid in Messenger op een hoger nivo door gebruikers de mogelijkheid te geven om hun eigen geluiden te versturen in een gesprek. De geluiden worden direct afgespeeld aan beide kanten en worden automatisch verstuurd.

Nieuw geluiden kunnen eenvoudig gemaakt worden vanuit bestaande geluidsbestanden (zoals MP3s) of ze kunnen opgenomen worden met een microfoon of andere geluidsbron, maar als het maken van je eigen geluiden niet jouw ding is, je kan duizenden geluiden vinden in de online database of importeer ze vanaf sound packs.

Kleuren, opmaak en commando's

Kleuren, opmaak en commando's

Messenger Plus! geeft je de mogelijkheid om elke kleur die je maar wilt te kiezen voor de voorgrond- en achtergrondkleur van je tekst, en opmaak, zoals vergedrukt, scheef, onderstreept en doorstreept. Ook kan je vrijwel alles van Messenger besturen via tekst commando’s, de commando’s lijken veel op die van IRC.

Breng je Messenger tot leven: Toevoegingen om je contactpersonen en gesprekken te organiseren

Persoonlijke Statussen

Persoonlijke Statussen

Maak persoonlijke afwezig of bezet statussen met een speciale virtuele status of zelfs een automatisch bericht. Stel een klok in die je status na een bepaalde tijd weer terug zet en sla je veel gebruikte persoonlijk statussen op.

Messenger Vergrendelen

Messenger Vergrendelen

Of het nu voor de veiligheid is op computers met meerdere gebruikers of om te zorgen dat je baas niet mee leest, met deze functie kan je met een simpele toetsencombinatie (of in het Plus! menu) je Messenger vergrendelen en verbergen uit je systeemvak, ook heb je de mogelijkheid om te vergrendelen met een wachtwoord en automatisch een bericht sturen aan de personen waarmee je aan het chatten was als je jouw Messenger plotseling vergrendelt en ontgrendelt (bijvoorbeeld als je baas/leraar/ouder opeens meekijkt).

Desktopcontacten

Desktopcontacten

Vergelijkbaar met ICQ van vroeger, je kunt de status van ieder contactpersoon die je maar wil op je desktop laten zien in de vorm van een klein scherm. Je kunt de schermpjes verslepen, berichten of links er naartoe sturen of bestanden er naartoe slepen om bestanden te verzenden.

HTML Logboeken

HTML Logboeken

Met Messenger Plus! Live kan je logboeken bijhouden van al je gesprekken op een veel flexibelere manier dan Messenger zelf kan. Plus! kon dit zelfs al jaren voordat MSN Messenger dit zelf met een soortgelijke, maar niet perfecte, functie kwam. Maar waarom is Plus! Live dan beter hoor ik je denken?

  • HTML Logboeken: Mooie lay-out en flexibele bestanden die je overal kan gebruiken
  • Emoticons en Winks: Alles wordt opgeslagen, zelfs aangepaste emoticons en winks worden opgeslagen als miniatuurafbeeldingen
  • Logboekenbeheer: Laat al je logboeken zien gesorteerd op contactpersoon en datum direct vanuit Messenger Plus!
  • Skinbare logboeken: Als je de standaard lay-out van de logboeken zat wordt en je weet hoe CSS werkt of je hebt een aangepast custom.css bestand, plaats hem in je logboeken map en verander het uiterlijk!
Events

Gebeurtenissenlogboek

Contactpersonen die inloggen en uitloggen, veranderingen in hun status, schermnaam, persoonlijke berichten. Alles kan bijgehouden worden en opgeslagen in een op XML gebaseerd bestand dat je in je webbrowser kan bekijken.

Je kunt ook het gebeurtenissenlogboek in het Plus! menu gebruiken om deze informatie direct op je scherm te zien, om bijvoorbeeld te kijken of een contactpersoon online was toen je even weg was, of wanneer ze voor het laatst hun status veranderden, of zelfs hun muzikale smaak!

Contact List Clean-up

Contactbeheer

Bekijk eenvoudig statistieken van al je contactpersonen (laatste keer ingelogd, wanneer je ze voor het laatst gesproken hebt, enz.) en schoon je lijst op door oude personen en personen die meerdere keren in je lijst staan te verwijderen.

Polygamy

Multi-Messenger (draai meerdere Messengers tegelijk)

Je hoeft alleen maar een optie in de Messenger Plus! voorkeuren aan te zetten en je bent klaar om met meerdere Messenger accounts tegelijk in te loggen, alles werkt zoals het hoort en zonder Messengers bestanden te wijzigen.


Copyright © 2010-2018 Livemsger.nl. Skype, MSN en Windows Live zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation ©