Welkom! Gebruik je graag Messenger? Dan mag je deze website zeker niet missen!
   
Windows Live Messenger nu officieel gereleased
Hij is er. De nieuwste versie van MSN Messenger. Deze versie biedt alles wat je al van Messenger gewend bent, namelijk je contactpersonen, emoticons en de mogelijkheid om altijd met je vrienden te kunnen praten, plus nieuwe manieren om met het allergrootste gemak contact te maken en foto's en bestanden te delen. Zoals altijd is het downloaden van Messenger en het gebruik van de meeste functies gratis.

MSN 8.0 Gratis Downloaden

Bellen van pc naar pc

Zeg wat je op je hart hebt: bel van pc naar pc en geniet van de hoge geluidskwaliteit. Gratis.*

Je kunt ook van pc naar telefoon bellen

Binnen een paar minuten kun je al bellen naar mobiele en vaste lijnen, in binnen- en buitenland. Je moet je voor dienst wel aanmelden bij Verizon Internet Telefoniediensten, maar dat is heel gemakkelijk.

Nog betere videogesprekken

Kun je je die oude sciencefiction-films met beeldtelefoons nog herinneren? Stel je dat voor, maar dan nog veel beter. Live video op volledig scherm (640x480).**

Gedeelde mappen

Het maken van een Gedeelde map is heel eenvoudig: je hoeft maar een bestand te slepen naar de naam van je contactpersoon en de map is gemaakt. Jij en je contactpersoon hebben altijd toegang tot de bestanden in de Gedeelde map, zelfs als één van jullie offline is.

Verstuur sms'jes

Staat er een mobiele telefoon naast de naam van een contactpersoon? Je kunt deze persoon dan eenvoudig sms'en door op je rechtermuisknop te klikken.†

Altijd up-to-date en superkrachtig adresboek

Met Windows Live Contacts zijn contactgegevens van je vrienden altijd up-to-date. Zodra zij hun gegevens veranderen, worden deze bijgewerkt in je adresboek van Messenger. Meteen. Je adresboek van Windows Live Mail wordt ook bijwerkt.

Windows Live™ Alerts

Met Alerts krijg je pop-upberichten zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn op de gebieden die jou interesseren. Je kunt op de hoogte gehouden worden van nieuws, sportuitslagen, verkeersinformatie en nog veel meer.

Nieuw: chatten met je vrienden op Yahoo!

Het grootste Messenger netwerk ter wereld wordt nog groter. En beter!  Je kunt vanaf nu chatten met vrienden die Yahoo! Messenger gebruiken.  Je kunt zien wanneer ze online zijn en met ze chatten vanuit Windows Live Messenger.

 

*Zowel jij als de persoon die je belt moeten Messenger geïnstalleerd hebben en beschikken over  compatibele microfoons en luidsprekers of headsets.

**Zowel jij als je contactpersoon moeten beschikken over compatibele webcams, microfoons, luidsprekers of headsets en een snelle internetverbinding.

Mobiele operators kunnen kosten in rekening brengen voor het ontvangen van berichten.

Test Windows Live Messenger
De opvolger van Microsoft's MSN Messenger wordt als een van de eerste toepassingen van Windows Live geïntroduceerd. Windows Live Messenger is in grote lijnen hetzelfde als zijn voorganger; veel veranderingen zijn cosmetisch van aard. Maar de echte nieuwtjes vormen wel degelijk een aanwinst.

Microsoft is druk bezig een hele serie bekende en nieuwe diensten samen te brengen onder de gemeenschappelijke noemer Windows Live. Straks moeten al die services vanaf het nieuwe portal live.com te gebruiken of te downloaden zijn, maar voorlopig verkeren de meeste nog in het bètastadium. Een van de eerste diensten die onder de nieuwe naam officieel zijn vrijgegeven, is Windows Live Messenger, de client voor instant messaging.

In grote lijnen hetzelfde
Het kan geen toeval zijn dat Windows Live Messenger zich in de voorhoede van Windows Live bevindt, want het programma is in grote lijnen hetzelfde als zijn voorganger. Veel veranderingen zijn cosmetisch en de interface is daar inderdaad van opgeknapt. Wel is er nog ruimte voor verbetering. Zo mogen in de volgende versie de volstrekt overbodige tabs verdwijnen, tenzij ze een zinvolle functie krijgen in plaats van te verwijzen naar webpagina’s die louter reclame bevatten. Een ander nieuw handigheidje is een invulvak om te zoeken op het web. Gek genoeg komen de zoekresultaten niet van Windows Live Search, zoals je zou verwachten, maar van MSN Search.

Echte vernieuwingen
Toch zijn er ook wel degelijk echte vernieuwingen te melden. Zo is Windows Live Messenger uitgebreid met gratis telefoneren van pc naar pc, videochats en de mogelijkheid om VoIP-gesprekken te voeren met telefoonabonnees [1]. Daar moet je wel voor betalen, al zijn de tarieven bescheiden. Wat ontbreekt, is de mogelijkheid om inkomende gesprekken van vaste of mobiele telefoons te ontvangen. Voor het eerst in de geschiedenis van de instant messaging kunnen de clients van twee grote concurrenten met elkaar praten. Gebruikers van Windows Live Messenger kunnen nu chatten met gebruikers van de nieuwe versie van Yahoo Messenger, iets wat voorheen alleen met software van derden mogelijk was.

Gedeelde mappen
Een andere waardevolle toevoeging zijn de gedeelde mappen. Deze vormen een vernuftig alternatief voor het moeizaam overzenden van afzonderlijke bestanden naar je contactpersonen. In plaats daarvan kun je in Windows Live Messenger per contactpersoon op je eigen computer een gedeelde map aanmaken, die automatisch gesynchroniseerd wordt met een overeenkomstige gedeelde map op de computer van die contactpersoon. Je hoeft je geen zorgen te maken dat daarbij automatisch virussen worden uitgewisseld, want je kunt je eigen antivirussoftware alle bestandsoverdrachten laten controleren. Ook kun je gebruik maken van de in Windows Live geïntegreerde Safety Scanner. Losse bestanden versturen kan overigens ook nog steeds.

Een andere welkome verbetering is de mogelijkheid om tot 600 contactpersonen op te slaan. Windows Live Messenger biedt helaas wat weinig mogelijkheden om zoveel contactpersonen te beheren. Je kunt ze indelen in groepen of de weergegeven lijst sorteren, maar daar houdt het dan ook mee op. In zo’n lange lijst kun je een contactpersoon alleen terugvinden door gebruik te maken van de zoekfunctie. De lijst met contactpersonen is overigens wel geïntegreerd met je Windows Live Mail account, als je dat tenminste hebt. In dat geval brengt Windows Live Contacts je op de hoogte als een van je contactpersonen zijn of haar gegevens heeft gewijzigd.

Nieuwe beta Windows Live Messenger 8 met VoIP
Microsoft heeft een nieuwe betaversie beschikbaar gesteld van Windows Live Messenger. Het beta draagt versienummer 8.0.0689 en heeft een nieuwe functie genaamd Windows Live Call. Dit is een VoIP-dienst waarmee Live-gebruikers elkaar gratis kunnen bellen.

De Windows Live Call-service wordt geleverd door Verizon en is in een beperkt aantal landen te gebruiken, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Finland, Ierland, Italië en Spanje. Naast Windows Live Call is ook Windows Live Contacts nu geïntegreerd met de Messenger en er is een verbeterde audio/video-dienst van Logitech aanwezig voor wie het liefst webcamt.

Live Messenger 8.0 Beta
Vandaag heeft Microsoft de bètaversie van zijn Windows Live Messenger voor het grote publiek beschikbaar gesteld.

Enkele nieuwe mogelijkheden van Windows Live Messenger 8.0
Real-time emoticons
Offline Voice/Message Machine ( een soort van antwoordapparaat voor als je afwezig bent )
In MSN8.0 ook New Stylish Notifier pop-up ( nieuw blits bericht popupje)
Meer MSN spaces functies
Mood status ( je gevoelswijze op een bepaald moment bv kwaad, blij, ... )
Snellere contact lijst ( scrollen laden )
Meer gedetailleerde MSN 8.0 file transfer ( Download en upload snelheid )
Pause/Resumed File Transfers (File Blocked Extension Applied) (pauze en hervatten van download en uploads via MSN8.0)
Nieuws updates die gebasseerd zijn op je windows live messenger locatie
Natuurlijk nog veel meer verbeteringen!
Download Windows Live Messenger 8.0

Installeer hierna deze patch.
Windows Messenger 8.0 patch (niet meer beschikbaar)
Run het programma, klik dan op 'patch'. Hierna klik je op 'Run server'. Nu kan je Live Messenger 8.0 gebruiken maar denk er wel aan dat je de patch moet laten openstaan.

 

Download MSN 8.0, MSN Messenger 8.0, download MSN 8.0, MSN 8 download, MSN Live, messenger live


Copyright © 2010-2018 Livemsger.nl. Skype, MSN en Windows Live zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation ©